Rodus Professional en Laundry Expert hebben sinds Januari jl. hun samenwerking geïntensiveerd. Rodus Professional en Laundry Expert zijn beiden werkzaam in de wasserijbranche en branches waar professioneel en industrieel wassen een hoofd en/of bijzaak is. De kracht van het geïntensiveerde partnerschap zit hem in het gebruik maken van elkaars (technische) kennis, monteurs en voorraad. Samen vormen ze het grootste technische team van Nederland in de wasserijbranche. Ze blijven opereren als 2 onafhankelijke bedrijven.

Laundry Expert en Rodus Professional zijn beiden in staat door deze samenwerking een landelijk dekkend netwerk te vormen voor alle klantgroepen met niet alleen efficiëntie in kosten als gevolg, maar ook interessante voorrijtarieven en snelle levering van onderdelen en machines. Daarnaast is er ook de gezamenlijke wens om circulair wassen optimaal in te vullen. De keuze voor o.a. de eigen merken Laundry Lion en Schulthess gaat hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Hoogwaardige machines met de investering in kwaliteit.

Rodus Professional ontzorgt. Wij denken in (was)oplossingen; Het zit in ons DNA. Hierbij ligt de focus op preventie. Verrassingen voorkomen door vooruit te kijken, in elke fase. Onderhoud, reparatie, vervanging of levering van nieuwe apparatuur: verwacht duurzaamheid, Zwitserse precisie en gemak. Geen gedoe, niet beloven, maar leveren. Rodus Professional ontzorgt én levert.

Laundry Expert is totaalleverancier. Waarbij alles draait om de klantwens: schoon wasgoed. Laundry Expert neemt alle zorgen rondom wasgoed uit handen. “Samen maken we het verschil”. Was processen op maat, chemie, technische ondersteuning en abonnementsvormen. De laundry experts regelen het; want uw wasgoed is onze passie.